Menu
Your Cart

Όρους και Προϋποθέσεις

Όροι χρήσης
Καλωσήρθατε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.mpaxarisparti.gr στο οποίο διατίθενται προς πώληση όλα τα προϊόντα της ατομικής επιχείρησης με την επωνυμία «Ιωάννα – Σταματική Αλέξη» και τον διακριτικό τίτλο «Μπαχάρι», με έδρα την οδό Αγησιλάου 79, 23100, Σπάρτη, Ελλάδα ΑΦΜ 104256743, ΔΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ, τηλέφωνο 27310 25403. Η προβολή, παρουσίαση, πώληση, μεταφορά, αποθήκευση, παράδοση και τυχόν επιστροφή των προϊόντων μας που προβάλλονται στην παρούσα ιστοσελίδα καθώς και η ασφάλεια των συναλλαγών σας διέπονται από τους παρόντες όρους χρήσης, τους οποίους σας καλούμε να διαβάσετε πριν από την πλοήγηση σας στο eshop και την πραγματοποίηση των αγορών σας. Η πλοήγησή σας στο eshop καθώς και η πραγματοποίηση οποιασδήποτε συναλλαγής ή επικοινωνίας με την επιχείρηση μας, σημαίνει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων χρήσης από εσάς.
Οι χρήστες καλούνται να διαβάσουν προσεκτικά  και να συμμορφώνονται με τους όρους χρήσης του eshop. Το «Μπαχάρι» θεωρεί ότι οι χρήστες πριν από την επίσκεψη στο eshop έχουν λάβει γνώση των παρόντων όρων, όπως αυτοί κάθε φορά ισχύουν και τους έχουν αποδεχτεί ανεπιφύλακτα. Η χρήση του eshop συνεπάγεται ανεπιφύλακτη αποδοχή των Όρων, οπότε, εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί εν μέρει ή στο σύνολο με τους παρόντες όρους δεν θα πρέπει να κάνει χρήση του eshop. Σε κάθε περίπτωση πριν από την ολοκλήρωση μίας παραγγελίας πρέπει να έχει προηγηθεί η αποδοχή των όρων άλλως δεν υπάρχει δυνατότητα αποστολής της παραγγελίας
Η επιχείρησή μας διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει, ανανεώσει ή αναβαθμίσει οποτεδήποτε και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση του χρήστη/καταναλωτή/επισκέπτη/ μέλους του eshop (συνολικά ή διαζευκτικά): α) μέρος ή το σύνολο των παρόντων όρων χρήσης, β) μέρος ή το σύνολο του περιεχομένου του eshop και γ) μέρος ή το σύνολο της εξωτερικής εμφάνισης (interface), της δομής ή της σύνθεσης (configuration) του eshop καθώς και των τεχνικών του προδιαγραφών. Είναι δική σας ευθύνη να τους διαβάζετε σε τακτά διαστήματα, καθώς οι Όροι που βρίσκονται σε ισχύ τη στιγμή της κατάρτισης της Σύμβασης (όπως αυτή ορίζεται παρακάτω) είναι και οι εφαρμοστέοι.
Επίσης η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα οποτεδήποτε, αναιτιολόγητα και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση του χρήστη, καταναλωτή, επισκέπτη, μέλους του eshop να ματαιώσει, να αναστείλει ή να τερματίσει τη λειτουργία του eshop. Ο χρήστης, καταναλωτής, επισκέπτης, μέλος του eshop αναγνωρίζει και αποδέχεται ανεπιφύλακτα όλα τα ανωτέρω με μόνη την πλοήγηση ή/και χρήση των υπηρεσιών του eshop.
Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία σε σχέση με τους Όρους ή τις Πολιτικές Προστασίας Δεδομένων μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας χρησιμοποιώντας την φόρμα επικοινωνίας.

Παρεχόμενες πληροφορίες & Προϊόντα

Τα περιεχόμενα της ιστοσελίδας αυτής έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Οι πληροφορίες που περιέχονται δεν πρέπει να αντικαθιστούν τις συμβουλές ή οδηγίες του γιατρού σας. Για οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας σας πρέπει να απευθύνεστε στον γιατρό σας που είναι και ο πλέον αρμόδιος .

Περιορισμός ευθύνης
Το mpaxarisparti.gr στα πλαίσια των συναλλαγών του από το ηλεκτρονικό κατάστημα δεν ευθύνεται και δεν υπέχει υποχρέωση αποζημίωσης για οποιαδήποτε τυχόν βλάβη ή ζημία προκύψει από την ακύρωση παραγγελιών, από τη μη εκτέλεση ή από την καθυστέρηση εκτέλεσης τους, για οποιαδήποτε αιτία. Δεν εγγυάται τη διαθεσιμότητα των προϊόντων που εκτίθενται στο ηλεκτρονικό κατάστημα, αλλά ενημερώνει με βάση τα τηρούμενα στοιχεία για την διαθεσιμότητα ή μη τον ενδιαφερόμενο πελάτη και αναλαμβάνει σε περίπτωση μεταβολής των στοιχείων αυτών, να ενημερώνει έγκαιρα τους πελάτες περί της μη διαθεσιμότητας οπότε και στην περίπτωση αυτή δεν υπέχει καμία περαιτέρω ευθύνη.

Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Η ιστοσελίδα www.mpaxarisparti.gr, είναι το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της ατομικής επιχείρησης με επωνυμία «Ιωάννα- Σταματική Αλέξη» και διακριτικό τίτλο «Μπαχάρι». Όλο το περιεχόμενο του διαδικτυακού τόπου και των υπηρεσιών του διαδικτυακού καταστήματος που έχουν εισαχθεί στο διαδίκτυο αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της επιχείρησης και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας.
Συνεπώς, κανένα από τα στοιχεία του διαδικτυακού μας τόπου, συμπεριλαμβανομένων των σημάτων, λογοτύπων, κειμένων, γραφικών, εικόνων, φωτογραφιών και λογισμικού, τα οποία αποτελούν ιδιοκτησία της επιχείρησης «Μπαχάρι» και προστατεύονται από την Ελληνική και Διεθνή Νομοθεσία. δεν μπορεί να αποτελέσει, συνολικά ή εν μέρει, αντικείμενο πώλησης, αντιγραφής, αναπαραγωγής, τροποποίησης, μετάδοσης, αναδημοσίευσης ή/και διανομής, με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσο, εκτός αν η επιχείρηση συναινεί εγγράφως κατά τα κατωτέρω αναφερόμενα.
Οποιαδήποτε παράνομη χρήση ή οποιαδήποτε από τις ανωτέρω ενέργειες ή συμπεριφορές θα αποτελούν κατάχρηση των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας μας (συμπεριλαμβανομένου του copyright και του δικαιώματος βάσης δεδομένων).
Απαγορεύεται η με οποιονδήποτε τρόπο παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό δικαιούχο του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου.
Τα ονόματα, σήματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα, που ανήκουν σε άλλα πρόσωπα και τα οποία έχουν παραχωρηθεί κατά χρήση στο mpaxarisparti.gr στο πλαίσιο μεταξύ τους συμβατικής σχέσης, είναι αποκλειστικά σήματα  των εν λόγω προσώπων  προστατευόμενα από τους σχετικούς νόμους περί εμπορικών σημάτων και πνευματικής  και βιομηχανικής ιδιοκτησίας. Η εμφάνισή τους στον διαδικτυακό τόπο δεν μπορεί  κατά κανένα τρόπο να εκλαμβάνεται ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους. Επομένως, δεν βαρύνουν την επιχείρηση ευθύνες, που απορρέουν από την με οποιονδήποτε τρόπο αθέμιτη χρήση από τρίτους των ανωτέρω σημάτων και διακριτικών γνωρισμάτων των τρίτων μερών.

Αποζημίωση
Όλοι ανεξαιρέτως οι χρήστες του ιστότοπού μας, αποδέχονται ότι δεν θα τον χρησιμοποιούν για δημοσίευση, αποστολή, διαμοιρασμό με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους περιεχομένου το οποίο:
είναι απειλητικό, παράνομο, προσβλητικό, βλαβερό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, άσεμνο, χυδαίο
αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου τρίτου, εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις και δείχνει εμπάθεια
δύναται να προκαλέσει βλάβες σε οποιονδήποτε ανήλικο με κάποιο τρόπο
δεν δικαιούται να μεταφερθεί ή μεταδοθεί σύμφωνα με τους νόμους ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις
παραβιάζει κάποια ευρεσιτεχνία, εμπορικό μυστικό, εμπορικό σήμα, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων
περιέχει ιούς λογισμικού ή κώδικες, προγράμματα ή αρχεία που έχουν αναπτυχθεί με σκοπό την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υπολογιστών
αποσκοπεί στη συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων οποιουδήποτε χρήστη.
Κάθε μορφή περιεχομένου τέτοιου είδους παραβαίνει ηθελημένα ή αθέλητα την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και τις διατάξεις αυτής.
Ρητά συνομολογείται διά της παρούσης ότι σε περίπτωση που ασκηθεί κατά της επιχείρησής μας, ως διαχειρίστριας του ιστότοπου, οποιαδήποτε αγωγή, αξίωση, διοικητική ή δικαστική απορρέουσα από οποιασδήποτε μορφής παράβαση του επισκέπτη, αναλαμβάνει ο τελευταίος την υποχρέωση, αφενός να παρέμβει στη σχετική εγερθείσα διαδικασία και αφετέρου να αποζημιώσει τον ιστότοπό μας στην περίπτωση που υποχρεωθεί σε καταβολή αποζημίωσης ή άλλης δαπάνης.

Χρήση ηλεκτρονικού καταστήματος

Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας www.mpaxarisparti.gr σας δίνει την δυνατότητα να περιηγηθείτε σε αυτήν και να κάνετε τις αγορές σας χωρίς να είναι απαραίτητη η εγγραφή σας (check out as a guest). Κατά τη διάρκεια μιας παραγγελίας, θα ζητηθεί το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, η διεύθυνση στην οποία θέλετε να αποσταλούν τα πωλούμενα προϊόντα, ο αριθμός του σταθερού σας τηλεφώνου (ή όποιο άλλο τηλέφωνο θέλετε το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας), η ηλεκτρονική σας διεύθυνση και στην περίπτωση που επιλέξετε οι πληρωμές σας να γίνονται μέσω πιστωτικής κάρτας και ο αριθμός και η ημερομηνία λήξεως της.
Σε περίπτωση που η περιοχή του χρήστη δεν εξυπηρετείται, ο χρήστης θα ενημερωθεί αυτόματα από το σύστημα πριν από τη δημιουργία της παραγγελίας. Σε κάθε περίπτωση πριν την ολοκλήρωση κάθε παραγγελίας ο χρήστης θα πρέπει να εισάγει τη διεύθυνση αποστολής των προϊόντων.
Οι τιμές που παρουσιάζονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι οι ίδιες, στις οποίες διατίθενται τα αντίστοιχα προϊόντα στο φυσικό μας κατάστημα «Μπαχάρι», ενώ τυχόν διαφοροποιήσεις στις τιμές, που μπορεί να παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια διαφορετικών επισκέψεων στο ηλεκτρονικό κατάστημα αντανακλά την πολιτική τιμών της επιχείρησης μας, που αποσκοπεί στην διαρκή ανταγωνιστικότητα.
Οι τιμές περιέχουν ΦΠΑ και υπόκεινται σε αλλαγές.
Το mpaxari.gr καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Παρόλα αυτά δεν μπορούν να αποκλεισθούν περιπτώσεις λαθών. Για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των αγορών σας, σας καλούμε, εφόσον διαπιστώσετε ότι κάποιο προϊόν προσφέρεται σε ασυνήθιστα χαμηλή ή υψηλή τιμή σε σχέση με την αγοραία αξία του, ή οποιοδήποτε άλλο λάθος να επικοινωνήστε μαζί μας.

Επιστροφή προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους, σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της επιχείρησης μας, σας παραδόθηκαν λανθασμένα ή ελλαττωματικά προϊόντα, καθώς και σε περίπτωση αποστολής ελλιπούς ή λάθος παραγγελίας. Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας.
Η επιστροφή πρέπει να γίνει το αργότερο εντός 14 ημερών από την παράδοση της παραγγελίας στη διεύθυνση που μας υποδείξατε είτε με την αυτοπρόσωπη επίσκεψή σας στο κατάστημά μας (εντός της ανωτέρω προθεσμίας) είτε με ταχυμεταφορά (και να παραδοθούν στην εταιρεία μας τα προϊόντα μας και πάλι εντός της ανωτέρω προθεσμίας). Στην περίπτωση αυτή δεν επιβαρύνεστε με κόστος μεταφορικών, αρκεί να επιλέξετε την εταιρεία ταχυμεταφορών με την οποία σας παραδόθηκε η παραγγελία. Μετά την παραλαβή της επιστροφής θα ελέγξουμε το προϊόν και θα σας ενημερώσουμε αν δικαιούστε επιστροφή χρημάτων ή αντικατάσταση της παραγγελίας σας.
Τα προϊόντα πρέπει να είναι στην αρχική τους κατάσταση και να συνοδεύονται από το νόμιμο παραστατικό αγοράς.
Η επιστροφή των χρημάτων ή η αντικατάσταση της παραγγελίας σας θα πραγματοποιηθεί άμεσα έπειτα από συνεννόηση μαζί σας.
Επιστροφές σε χύμα προϊόντα  σε περιπτώσεις στις οποίες δεν έχει γίνει κάποιο λάθος από την εταιρία μας, δεν γίνονται δεκτές για λόγους υγιεινής και ασφάλειας.

Φθορές προϊόντων
Προτείνεται στους πελάτες του ηλεκτρονικού μας καταστήματος όταν παραλαμβάνουν προϊόντα που έχουν υποστεί φθορά ή ολική καταστροφή να απευθυνθούν στη ταχυμεταφορική εταιρεία εντός 24ωρου από την ώρα παραλαβής. Για να αποζημιωθεί η τυχόν φθορά θα πρέπει να μην αφαιρέσουν τα προϊόντα από το δέμα και να παραδοθεί όπως ακριβώς παραλήφθηκε.

Ακύρωση Παραγγελίας
Ακύρωση ή τροποποίηση της παραγγελίας δύναται να πραγματοποιηθεί, αρκεί, να μην έχει προηγηθεί η αποστολή της μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών. Σε περίπτωση ακύρωσης της παραγγελίας ενημερώστε μας τηλεφωνικά στο 27310-25403.

Ασφάλεια Συναλλαγών
Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας, διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών της Εθνικής Τράπεζας και γίνονται με τη χρήση όλων των απαραίτητων πρωτοκόλλων ασφαλείας και κρυπτογράφησης. Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.